Restaurant

Les Terres de l’Ebre al plat: gastronomia local en un entorn privilegiat

De què gaudiràs?

Experimenta amb els sentits i deixa’t portar pels gustos i tradicions de les Terres de l’Ebre. Un territori farcit de productes de qualitat que surten de la terra i del mar i que a la cuina de l’Estació intentem transformar en tradició culinària.

Si et ciclista, una família, un sibarita, un grup que vol celebrar o una parella en busca de tranquil·litat…degusta la cuina de l’Estació de Benifallet.

T’imagines un arròs de muntanya a l’exterior, mentre gaudeixes de la natura i del pas del ciclistes per la via verda?

O una graellada de verdures ecològiques que el nostre veí Josep a collit al matí i que ara degustes a la nostra terrassa d’estiu sota un cel estrellat?

O un peix o una carn acabades de sortir de la nostra brasa?

I tot acompanyat d’uns excel·lents vins de la DO Terra Alta?

Tot i que potser ets més de vermuts o d’esmorzars de forquilla o busques un espai sense cotxes per una celebració i on els nens/es puguin jugar tranquils i segurs o simplement vols que et preparem un pícnic per fer via.

Imaginat!! Un Hotel Gastronòmic al peu de la via verda de la Vall de Zafán, al cor d’una Reserva de la Biosfera, les Terres de l’Ebre.

Compromesos amb la gastronomia local i de qualitat!!

Som membres adherits del CREG16 Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016

Menú de migdia cap de setmana – 18€

Explica’ns què podem fer per tu

Si no et contestem immediatament, pensa que treballem a la natura i potser no podem fer-ho en aquell moment. Tant aviat puguem ens posarem en contacte amb tu

© Estació de Benifallet | Tots els drets reservats