Cicloturisme

Cicloturisme per la Via Verda de la Val de Zafan i les Terres de l’Ebre

Què t’oferim?

Viure l’experiència de practicar el cicloturisme en un territori ple de contrastos per descobrir: Som Terres de l’Ebre, som Reserva de la Biosfera.

Descobrir a cop de pedal la Via Verda de la Val de Zafan: De la muntanya al mar a través de dos Parcs Naturals: Els Ports i el Delta de l’Ebre.

Viure l’experiència d’allotjar-te en una antiga estació de trens, rehabilitada amb tots els serveis per planificar la teva escapada cicloturista i ubicada en un bonic espai de bosc al cor de la Via Verda, al cor de les Terres de l’Ebre: L’Antiga Estació de Benifallet.

Fer-ho en família, perquè la Via Verda es apta per tothom i segura al no estar permès el transit motoritzat. Fer-ho amb amics i celebrar-ho a la terrassa de l’Estació en una de les Nits d’Estiu.

O fer-ho en parella i gaudir d’un merescut descans a les tranquil·les habitacions de l’Estació de Benifallet, després de degustar els excel·lents productes agroalimentaris de les nostres terres, convertits en gastronomia local al nostre restaurant: Som Hotel Gastronòmic.

T’oferim l’experiència de 10 anys fent cicloturisme al nostre territori: Fes via amb l’Estació de Benifallet

Tria la teva experiència:

Som punt de trobada a les Terres de l’Ebre i la Via Verda de la Val de Zafan.

Packs, rutes i estades:

Explica’ns què podem fer per tu

Si no et contestem immediatament, pensa que treballem a la natura i potser no podem fer-ho en aquell moment. Tant aviat puguem ens posarem en contacte amb tu

© Estació de Benifallet | Tots els drets reservats