Qui som

Som un projecte il·lusionant format per un equip compromès

SEGUEIX LLEGINT PER DESCOBRIR MÉS
“Paratges sorprenents, dos espectaculars Parcs Naturals: Dels Ports al Delta de l’Ebre, terres de vins, lo gran riu Ebre, batalles històriques, gastronomia de qualitat, i muntanyes… i mar… i la gent… i la Via Verda. ”Viu l'experiència

Qui som?

Som d’allà baix: La majoria del nostre equip és local. Coneix i estima les Terres de l’Ebre i està compromesa amb el desenvolupament sostenible d’un territori carregat de secrets per descobrir.

Som L’Antiga Estació de Benifallet: Una antiga estació de trens reconvertida en Hotel Gastronòmic. Un espai que ha vist passar gran quantitat d’històries des què, a finals del segle XIX s’engegà el projecte de línia ferroviària que pretenia unir La Puebla de Híjar amb Sant Carles de la Ràpita.

Som Cicloturisme: Un projecte que va arrencar amb la reconversió de la línia de ferrocarril en Via Verda i que nosaltres continuem amb l’esperit inicial, donar a conèixer un recurs turístic de gran bellesa.

 Som Empresa: 11 anys creant experiències corporatives. Utilitzem la natura com a recurs inspirador i diferenciador, per dissenyar programes d’empresa que ajuden els individus i els equips a desenvolupar-se.

Som de les Terres de l’Ebre, som Reserva de la Biosfera. Benvinguts a l’ANTIGA ESTACIÓ DE BENIFALLET

Estació de Benifallet Team

-Cap d’Estació: Carles

-Maquinistes: Pili & Manolo

Revisors/es: Jaume, Cinta, Anna, Ariadna i Antonio

Esgambi Team

-Manager General: Agustí

-El Gregari: Isaac

Director Esportiu: Josep

Explica’ns què podem fer per tu

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]
© Estació de Benifallet | Tots els drets reservats