Nits d’Estiu

Ja han finalitzat les NITS D’ESTIU 2016 amb un agost ple de propostes de gran qualitat musical i que van tenir un refrescant final al setembre, en una terrassa que es va quedar petita,

L’especial proposta de MARIA ARNAL I MARCEL BAGÉS va obrir l’agost amb la màgia de la remescla del cançoner popular en un concert que no va deixar ningú indiferent.

Seguidament van arribar THE SICK OYS, una onada de joventut i energia que van fer ballar al públic assistent rock ‘n’ roll i swing fins no poder més.

Més tard va passar un tten per l’Estació. El que conduien Arturo Gaya, Sergi Trenzano, kike Pellicer i Josep Domingo amb la seva proposta de les cançons de Pete Seeger cantades en un món sense Pete Seeger.

La meravellosa veu de SAPHIE WELLS acompanyant l’espectacular so dels instruments dels THE OLDIANS van posar el final d’un impressionant agost musical.

I el colofó final va arribar al setembre amb el concert final d’estiu a càrrec ni més ni més que de l’artista revelació del 2015 segons la revista Enderrok, el camarlenc JOAN ROVIRA.

Ha estat un plaer per nosaltres el poder oferir-vos una programació com la de les NITS D’ESTU d’aquest any.

Intentarem tornar-hi l’any vinent!!

Mil gràcies a tothom

Amfivia, 20 anys creant experiències turístiques.

Últimes històries

Nits d'estiu 2017

6 juliol, 2017.Estació de Benifallet

This is the end

29 octubre, 2016.Estació de Benifallet

Nou Local Esgambi

16 agost, 2016.Esgambi

Gran espectació a les nits d'estiu de Juliol

16 agost, 2016.Estació de Benifallet

Add comment

© Estació de Benifallet | Tots els drets reservats