Demana’ns el que vulguis

Si tens temps, fes-li una ullada a les nostres xarxes socials. Veuràs comentaris d’amics que han passat per l’Estació, fotos, activitats… Si tens més pressa, pots contactar-nos per Whatsapp, per e-mail, telèfon o mitjançant el formulari.

BAIXEU PER VEURE MÉS

Explica’ns què podem fer per tu

  Com arribar

  Estació de Benifallet

  Estació de Benifallet

  Bicisports Aubanell

  Bicisports Aubanell

  Si vens del Nord…
  … i vols fer via

  Agafa l’AP-7 direcció València. ƒ Surt a l’Hospitalet de l’Infant i agafa la C-44 direcció Vandellòs i Mora d’Ebre. ƒ Passat Tivissa gira a l’esquerra per la C-12 direcció Tortosa. ƒ Quan arribis a Benifallet, no entris, creua el pont i segueix direcció Tortosa per la mateixa C-12. ƒ Tres quilòmetres després del pont, trobaràs un cartell a ma dreta que indica un camí d’entrada on posa Via Verda. ƒ ATENCIÓ: Aquest cartell està després d’una corba i és poc visible. Ves a poc a poc i amb precaució amb els altres vehicles. ƒ Seguint aquest camí, arribaràs a l’Estació de Benifallet en 1’5km.

  … i t’agrada estalviar
  Agafa l’AP-7 direcció València. ƒ Surt a Torredembarra i agafa la N-340 direcció Tarragona. ƒ Al cap de pocs quilòmetres la N-340 es converteix en l’A-7, autovia gratuïta. Agafa-la i segueix direcció València. ƒ Surt a l’Hospitalet de l’Infant (A dia d’avui l’autovia s’acaba allí) i segueix les mateixes indicacions de l’apartat anterior per arribar a l’Estació de Benifallet.

  … i gaudeixes conduint i descobrint
  Agafa l’AP-7 direcció València. ƒ Surt a Reus i agafa la T-11. ƒ Un cop passat Reus, segueix per la N-420 direcció Falset i Mora d’Ebre. Podràs descobrir El Priorat i la Ribera d’Ebre. ƒ Arribats a Mora, agafa la C-12 direcció Tortosa i segueix les mateixes indicacions del primer apartat per arribar a l’Estació de Benifallet.

  Si vens del Sud…
  … i vols fer via

  Agafa l’AP-7 direcció Tarragona. ƒ Surt a Amposta i agafa la C-12 direcció Tortosa. ƒ Arribat a Tortosa, segueix direcció Gandesa per la mateixa C-12. ƒ Uns quilòmetres després de Xerta passaràs un túnel i una estació de servei (Tamoil) i uns 500 metres més endavant (I abans de Benifallet) trobaràs un cartell a ma esquerra que indica un camí d’entrada on posa Via Verda. ƒ ATENCIÓ: Aquest cartell està després d’una corba i és poc visible. Ves a poc a poc i amb precaució amb els altres vehicles (Has de creuar la carretera). ƒ Seguint aquest camí, arribaràs a l’Estació de Benifallet en 1’5km.

  …I t’agrada estalviar
  Agafa la N-340 direcció Tarragona. ƒ Surt a Amposta, agafa la C-12 direcció Tortosa i segueix les indicacions anteriors.

  Si vens de les Terres de Ponent…
  Agafa la C-12 direcció Tortosa. ƒ Quan arribis a Benifallet, no entris, creua el pont i segueix direcció Tortosa per la mateixa C-12. ƒ Tres quilòmetres després del pont, trobaràs un cartell a ma dreta que indica un camí d’entrada on posa Via Verda. ƒ ATENCIÓ: Aquest cartell està després d’una corba i és poc visible. Ves a poc a poc i amb precaució amb els altres vehicles. ƒ Seguint aquest camí, arribaràs a l’Estació de Benifallet en 1’5km.

  © Estació de Benifallet | Tots els drets reservats