Demana’ns el que vulguis

Si tens temps, fes-li una ullada a les nostres xarxes socials. Veuràs comentaris d’amics que han passat per l’Estació, fotos, activitats… Si tens més pressa, pots contactar-nos per Whatsapp, per e-mail, telèfon o mitjançant el formulari.

SCROLL DOWN TO SEE MORE

652 940 703

689 293 766

Explica’ns què podem fer per tu

Com arribar

Estació de Benifallet

Estació de Benifallet

Esgambi

Esgambi

Si vens del Nord…
… i vols fer via

Agafa l’AP-7 direcció València. ƒ Surt a l’Hospitalet de l’Infant i agafa la C-44 direcció Vandellòs i Mora d’Ebre. ƒ Passat Tivissa gira a l’esquerra per la C-12 direcció Tortosa. ƒ Quan arribis a Benifallet, no entris, creua el pont i segueix direcció Tortosa per la mateixa C-12. ƒ Tres quilòmetres després del pont, trobaràs un cartell a ma dreta que indica un camí d’entrada on posa Via Verda. ƒ ATENCIÓ: Aquest cartell està després d’una corba i és poc visible. Ves a poc a poc i amb precaució amb els altres vehicles. ƒ Seguint aquest camí, arribaràs a l’Estació de Benifallet en 1’5km.

… i t’agrada estalviar
Agafa l’AP-7 direcció València. ƒ Surt a Torredembarra i agafa la N-340 direcció Tarragona. ƒ Al cap de pocs quilòmetres la N-340 es converteix en l’A-7, autovia gratuïta. Agafa-la i segueix direcció València. ƒ Surt a l’Hospitalet de l’Infant (A dia d’avui l’autovia s’acaba allí) i segueix les mateixes indicacions de l’apartat anterior per arribar a l’Estació de Benifallet.

… i gaudeixes conduint i descobrint
Agafa l’AP-7 direcció València. ƒ Surt a Reus i agafa la T-11. ƒ Un cop passat Reus, segueix per la N-420 direcció Falset i Mora d’Ebre. Podràs descobrir El Priorat i la Ribera d’Ebre. ƒ Arribats a Mora, agafa la C-12 direcció Tortosa i segueix les mateixes indicacions del primer apartat per arribar a l’Estació de Benifallet.

Si vens del Sud…
… i vols fer via

Agafa l’AP-7 direcció Tarragona. ƒ Surt a Amposta i agafa la C-12 direcció Tortosa. ƒ Arribat a Tortosa, segueix direcció Gandesa per la mateixa C-12. ƒ Uns quilòmetres després de Xerta passaràs un túnel i una estació de servei (Tamoil) i uns 500 metres més endavant (I abans de Benifallet) trobaràs un cartell a ma esquerra que indica un camí d’entrada on posa Via Verda. ƒ ATENCIÓ: Aquest cartell està després d’una corba i és poc visible. Ves a poc a poc i amb precaució amb els altres vehicles (Has de creuar la carretera). ƒ Seguint aquest camí, arribaràs a l’Estació de Benifallet en 1’5km.

…I t’agrada estalviar
Agafa la N-340 direcció Tarragona. ƒ Surt a Amposta, agafa la C-12 direcció Tortosa i segueix les indicacions anteriors.

Si vens de les Terres de Ponent…
Agafa la C-12 direcció Tortosa. ƒ Quan arribis a Benifallet, no entris, creua el pont i segueix direcció Tortosa per la mateixa C-12. ƒ Tres quilòmetres després del pont, trobaràs un cartell a ma dreta que indica un camí d’entrada on posa Via Verda. ƒ ATENCIÓ: Aquest cartell està després d’una corba i és poc visible. Ves a poc a poc i amb precaució amb els altres vehicles. ƒ Seguint aquest camí, arribaràs a l’Estació de Benifallet en 1’5km.

© 2016 Estació de Benifallet | Tots els drets reservats